banner137
banner25

Müezzinoğlu''CHP Uzunköprü İlçe Başkanı'nın söylemini etik bulmadım“
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ''CHP Uzunköprü İlçe Başkanı'nın söylemini etik ve ahlaki bulmadığımı bir defa daha vurgulamak istiyorum'' dedi.
Müezzinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Yakup Atalay'ın, yerel gazetelerde Uzunköprü Meslek Yüksek Okulu'nun 6,5 milyon liralık ihalesi ile ilgili olarak adını kullanarak ithamlarda bulunduğunu bildirdi.
Öncelikle siyasetten böyle bir davranışı etik ve ahlaki bulmadığını ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:
''6,5 milyon liralık kaynağın çıkışı ile ilgili olarak kamuoyundan aldığım teşekkürleri sayın CHP'li ilçe başkanından beklemiyorum. Ancak bu söylemi etik ve ahlaki bulmadığımı bir defa daha vurgulamak istiyorum. Vurgulamak istediğim çok önemli bir nokta da şudur. CHP ilçe başkanı kendi etrafına dikkatlice baktığında ihalelerin peşinde kimlerin koştuğunu açık seçik görecektir.''
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30