banner78
banner25

Müezzinoğlu''Biz 75 milyon ülke insanına hizmet etmek için siyaset yapıyoruz''
AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, ''Biz, 75 milyon ülke insanına hizmet etmek için siyaset yapıyoruz'' dedi.
Müezzinoğlu, Trakya Birlik Konferans Salonunda düzenlenen AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, en geç haziran ayının sonuna doğru Edirne'deki tüm mahalle yönetimiyle bir danışma meclisi toplantısı yapmayı düşündüklerini belirtti.
Sandık sandık seçmeni takip ve analiz etmenin çok önemli olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, Ak Parti'de üye sayısının arttırılması için sistematik bir çalışma başlattıklarını kaydetti.
AK Parti'de birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, ''Partinin hangi sıfatını taşırsak taşıyalım, yakamızda hangi rozet takılırsa takılsın, hatta bize üye olmayan fakat (Ben AK Parti'yi seviyorum, ona oy veriyorum) diyen gönüldaşınıza kadar birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. Her kadememizle yan yana birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. O zaman Edirne'nin hak ettiği bizden beklediği hizmetleri ve iletişimi sağlıklı bir şekilde yapabiliriz'' dedi.
Müezzinoğlu, kendi içinde ayrışan, birbirini çekemeyen bir anlayışın AK Parti anlayışı olamayacağını dile getirerek, ''Bu, diğer siyasi partilerde olabilir ama AK Parti de olamaz. Biz, 75 milyon ülke insanına hizmet etmek için siyaset yapıyoruz'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30