banner137
banner25

Müezzinoğlu helallik istedi!

Edirne Milletvekili olarak görev yapan ve görev süresince Sağlık Bakanı sıfatı ile Edirne’ye sayısız hizmetler sağlayan Dr.Mehmet Müezzinoğlu yayımladığı bir mesaj ile helallik istedi.

23. Dönemde İstanbul, 24. Dönemde Edirne milletvekili ve Sağlık Bakanı, 25. Dönemde Bursa Milletvekilliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak görev yapan batı Trakyalı Dr.Mehmet Müezzinoğlu yayımladığı mesaj ile siyasete son noktayı koyduğunu belirtti.

Edirne milletvekili sıfatı ile iktidar partisinin yatırımlarını Edirne ile tanıştıran,adeta bakan sıfatı ile Edirne’ye bir farkındalık yaratma gayretinde olan Müezzinoğlu’nun yeni hükümette görev alamayacağı ve aday olmadığı gözlenirken yayımladığı mesajda ise veda ettiği açıkça gözlendi.

Müezzinoğlu yayımladığı mesajda “Siyaset hayatımda dava liderim rahmetli Necmettin Erbakan, siyasi liderim Recep Tayyip Erdoğan duam da; ’Yarabbi ülkem, milletim ve medeniyet değerlerim adına üstlendiğim sorumlulukların hakkını da hesabını da verebilmeyi bana nasip et’ oldu. Rabbime şükürler olsun ki bu yolculukta bana medeniyetimize başkentlik yapmış İstanbul, Edirne ve Bursa gibi üç kadim şehrimizde milletvekilliği yapmanın yanında çok farklı görevler ve sorumluluklar nasip etti. Ben de bütün bu görev ve sorumlulukların hakkını ve hesabını verebilme samimiyeti ve gayretiyle çalıştım. Bu süreçte her daim yanımda olan başta eşim, ailem, sevdiklerim, birlikte çalıştığım arkadaşlarım, desteklerini ve teveccühlerini esirgemeyen tüm vatandaşlarım ve bana güvenerek sorumluluklar yükleyen Cumhurbaşkanım Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Başta İstanbullu, Edirneli ve Bursalı kardeşlerim olmak üzere tüm milletimden ve sevdiklerimden bana haklarını helal etmelerini talep ediyorum. Gelecek yeni dönemin ülkemizin gelişmesine, milletimizin huzur ve refahına, medeniyet değerlerimizin ihyasına vesile olması dualarımla. Hakkınızı helal edin! Hoşçakalın” ifadelerine yer verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30