banner78
banner25

Motokurye kazaları arttı!

Yine moto kurye!
Pandemi sürecinde önemi ortaya çıkan motokuryeler gün geçmiyor ki bir trafik kazasına karışmasınlar.Her gün yeni bir kazanın yaşandığı Edirne'de yine yeni bir motosiklet kazası yaşandı.Talatpaşa asfaltı yan yol üzerinde meydana gelen yaralamalı trafik kazasında motokurye kağıt toplayan at arabasına çarptı.
Edinilen bilgiye göre Kadir Örs isimli vatandaş kağıt topladığı at arabasıyla Talatpaşa asfaltı yan yol üzerinde kent merkezine seyir halindeyken eski Renault servisinin olduğu kağıt toplama deposu olarak kullanılan alana (sola) dönüş yapmak istedi.Bu esnada aynı istikamete seyir halinde olan İsmail T.' 34 DDL 296 plaka sayılı motosikleti ile at arabasına sol arka kısımdan çarptı.Çarpmanın etkisi ile motokurye yere düşerek hafif şekilde yaralandı.Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi yaralıya ilk müdahaleyi yaparak 1.Murat Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30