banner137
banner25

Montaj başladı!

Edirne Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün başlatılan ve vatandaşlar tarafından merak uyandıran çalışmanın ilk montajının yapımına bugün başlandı.

Talatpaşa asfaltı üzerinde bulunan orta refuja önceki gün beton atma ve ardından boyama işlemi ile devam eden çalışmanın ilk somut adımı bugün atıldı.Yayaların orta refujlardan geçişini engelleyerek sürüş ve yaya güvenliğinin sağlanmasını ve görsel bir estetiğin amaçlandığı çalışmada cnc makinesi ile kesilmiş Osmanlı motiflerinin yer aldığı metal bloklar refujlara konulmaya başlandı.

Yayaların sadece yaya geçitlerinden geçebilmesine olanak tanıyacak çalışmada refuj üzerine 60 cm yüksekliğinde Edirne Belediyesi amblemi ile yine Edirne Belediye Başkanlığı yazılarının yer aldığı işlemeli metal bariyerin Meteoroloji il müdürlüğü önünden Ayşekadın kavşağına kadar olan güzergaha konulacağı belirtildi.

İlerleyen günlerde ise Erasta alış veriş merkezi ile Ayşekadın kavşağı arasında yer alan alandaki orta refujun ise sökülerek yerine kanal içinde süs havuzu ve su oyunların yer aldığı bir çalışmanın düşünüldüğü belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30