banner78
banner25

MOBESE sistemini devirdi!

Kıyık caddesi üzerinde meydana gelen kazada beton pompası MOBESE direğine çarptı.Kıyık caddesi çıkışı otoban bağlantı noktasına yakın bir alanda meydana gelen kazada seyir halindeki beton pompası sistemin kendi kendine devreye girmesiyle direğe takıldı.

Yolun üzerinde kurulu olan ve Edirne Emniyet Müdürlüğüne ait kamera sistemlerine takılan araç direğin devrilmesine neden oldu.Gaffar Tüzün'ün sevk ve idaresindeki  06 FY 1042 plakalı beton pompası beton dökümü sonrasında otoban bağlantı noktasından Tem otoyoluna takiben  iş yerine gittiği sırada sistemün kendi kendine devreye girmesi sonrasında direğe takıkdı. Olayı anlatan sürücü Gaffar Tüzün "ben beton dökümü yaptım .iş yerime gidiyordum .her zaman geçtiğim yerden yine geçerken bu defa kameraların bulunduğu direğe takıldım .Ben bir anda gelen ses sonrasında takıldığımı anladım.Sistem kendi kendine hidroliği devreye sokmuş olabilir"dedi.

Cadde uzun bir süre araç trafiğine çift yönlü olarak kapatıldı .olay yerine gelen vinç yardımı ile yol açma çakışmaları devam ediyor. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30