banner78
banner25

Minibüsün altında kaldı!

Edirne’de eski E-5, Londra asfaltı üzeri Sultan otel önünde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.Kazada motosiklet sürücüsü minibüsün altında kaldı.

Kaza Londra asfaltı üzerinde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre Kapıkule istikametinden çarşı istikametine gitmekte olan Erman K.’nın(18) kullandığı plakasız motosiklet Kaleiçi semti Mithatpaşa mahallesi Arif paşa caddesinden çıkış yaparak Kapıkule istikametine sapmak isteyen Nihat A.’nın kullandığı 22 NA 278 plakalı araca çarptı.Çarpmanın etkisi ile savrulan motosiklet sürücüsü Erman K.ve arkada oturan Kayhan Ö. (18) karşı yönden gelen 22 M 0220 plakalı Kazım K.’nın kullandığı ETUS aracına çarparak durabildi.Çarpma sonucu motosiklet sürücüsü Erman K.minibüsün altında kaldı.Motosikleti ile beraber minibüsün altında sıkışan Erman K. uzun süre çevredekilerin yardımı ile çıkarılmak istense de olay yerine çağırılan İtfaiye ekibi ve 112 sağlık görevlileri yapılan müdahale ile yaralı Erman K.’yı bulunduğu yerden çıkarmayı başardı.Diğer yaralı Kayhan Ö. ise çarpmanın etkisi ile savrularak yola asfalt zemine düştü.

Olay yerine gelen 112 sağlık ekibi durumu ağır olan Kayhan Ö’yi alarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi Acil servisine götürürken, minibüs altında kalan motosiklet sürücüsü Erman K. İtfaiye ekibinin yoğun çabası ve sağlık ekiplerinin zorlu müdahalesi sonrasında sıkıştığı yerden çıkartılarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi Acil servisine kaldırıldı.

Kazayı duyan motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan arkadaşının yakınları ise olay yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Yaşanan kaza ise kazaya karışan 22 M 0220 plakalı ETUS aracının güvenlik kamera kayıtlarına anbean yansıdı.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesi Acil servisine kaldırılan yaralıların her ikisinin de durumlarının iyi olduğu sağ bacak kırıklarının bulunduğu belirtilerek tedavi altına alındıkları ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30