banner137
banner25

Mezarlıklar ilaçlandı!

Edirne Belediyesi başta şehit mezarlıkları olmak üzere tüm mezarlıkları dezenfekte ederek, temizlik çalışması yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını nedeniyle bayramda 4 gün boyunca sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini hatırlattı.

Mezarlık ziyaretleri nedeniyle öncelikle şehit aileleri ve yakınları için bir özel izin uygulanacağını ifade eden Tanrıkulu, arife günü, şehit aileleri ve yakınlarının mezarlıkları ziyaret edebileceğini söyledi.

Edirne Belediyesi Mezarlıklar Birimi ve Park Bahçeler Müdürlüğü ile başta şehitlikler olmak üzere tüm mezarlıkların dezenfekte edildiğini aktaran Tanrıkulu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Arife günü gelecek şehit yakınları için de çiçek ve toprakları hazırladık. Yine de sokağa çıkma yasağından bir gün önce bazı vatandaşlarımızın mezarlıkları ziyaret edebileceği ihtimaline karşı tüm mezarlıklarımızda önlemler aldık. Bu kapsamda ziyarete gelebilecek vatandaşlarımızın girişte ateşleri ölçülecek, maske dağıtılacak ve mezarlıklara el dezenfektanı konulacak. Ama yine de şunu önemle ifade etmek istiyorum. Lütfen sağlığımıza dikkat edelim, koronavirüs geçmiş değil, mümkün olduğunda evlerimizde kalalım, dışarıya çıkmayalım ve bizlerin sağlığı için bu dönemde alınan kararlara uyalım. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30