banner137
banner25

Metruk binada define aradılar!
Edirne’de metruk bir evde kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaşan KOM ekipleri düzenledikleri operasyonda suçüstü yakaladığı 7 kişiyi gözaltına aldı. Evin büyük bir bölümünün metrelerce kazıldığı kaçak kazı da suç aletleri ve iki boş küp ele geçirildi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, istihbari çalışmaları sonucu Sabuni Mahallesi'nde metruk evde kaçak kazı yapıldığını tespit etti.
Ekiplerin, ev sahibiyle birlikte 7 kişiyi suçüstü yakaladığı operasyonda kazma, keser, çekiç, levye, kürek ve içi boş olduğu öğrenilen iki küp ele geçirildi. Küpler, olay yeri inceleme polisi tarafından delil toplama poşetlerine konularak muhafaza altına alındı.
Evin büyük bir bölümünü ve yerin altını kazan şüpheliler gözaltına alındı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30