banner137
banner25

Mermi gibi küfürler havada uçuşuyor!

Türkiye ile Yunanistan kara sınırı arasında devriye görevi yapan askerler arasında yaşanan küfür dalaşı sosyal medya hesabı twitter’a düştü.

Düzensiz göç dalgası esnasında yaşanan ve her iki ülkeyi neredeyse savaşın eşiğine getiren olayların durulmasına rağmen sınır hattında görevli askerlerin birbirilerini sözlü tacizleri süreli devam ediyor.

Yunan askerleri tarafından Yunan tarafından çekildiği tahmin edilen ve sosyal medyaya servis edilen görüntülerde Yunan askerlerinin Türk tarafında görev yapan Türk askerlerine ağza alınmayacak taciz niteliğinde küfürler ettiği açıkça görülüyor.Söz konusu sınır hattının hangi tarafta kaldığı net bir şekilde anlaşılmazken, karşılıklı yaşanan söz düellosunun farklı bir noktaya taşınarak sonlanmasının endişe verici bir hareket olarak yansıdığı görülüyor.

İddiaya göre Yunan askerlerinin ettiği küfürleri sabırla dinleyen sınırlarımızın yılmaz bekçilerinin de zaman zaman sözle karşılık verdiği ve sonunda her iki ülke askerinin de taciz niteliğindeki hareketlerinin gülüşmelerle son bulduğu görülüyor.

Yunan askerlerinin Yunanca ve Türkçenin yanı sıra İngilizce de küfür ettiğinin açıkça görüldüğü paylaşımın cep telefonu ile Yunan askerleri tarafından çekildiği tahmin ediliyor.

https://twitter.com/search?q=edirne&src=typed_query&f=live

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30