banner78
banner25

Meclisi klarnetçiler bastı!
Edirne Belediyesi meclisinin toplantısı ünlü klarnet virtüozu Serkan Çağrı eşliğinde belediye bandosunun melodileriyle kesildi. Klarnet ustası Çağrı'nın ''bu bir klarnet baskınıdır'' diye Meclis toplantısının olduğu sırada salona girmesi şaşkınlık yarattı.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi başkanlığında belediye Meclis toplantısı başladı. Gündem ve gündem dışı maddelerinin görüşüldüğü sırada, Edirne bandosu eşliğinde ünlü klarnet virtüozu Serkan Çağrı meclis salonuna sürpriz şekilde girdi.
''Bu bir klarnet baskınıdır'' diyen Serkan Çağrı, gelecek hafta Edirne'de düzenlenecek 1. Klarnet Festivali'nin düzenlenmesinde büyük emekleri olan Edirne Belediye Başkanı Sedefçi'ye teşekkür etmek için böyle bir sürpriz hazırladıklarını söyledi.
Sedefçi de sürprizin çok hoş hazırlandığını ifade ederek, Edirne Belediyesi meclisinin zaman zaman baskınlara uğradığını ifade ederek ''Yıllar önce meclisimizi şoför esnafı basmıştı, bardaklar havada uçuşmuştu, keşke tüm baskınlar böyle neşeli olsa'' dedi.
15-17 Haziran tarihlerinde düzenlenecek festivalde Hüsnü Şenlendirici, Yarım Dünya Hasan, Trio ve İstanbul Klarnet Korosu'nun yanı sıra, Bulgaristan'dan İvo Papazov, Yunanistan'dan Vassilis Saleas ve Stavros Pazarentsis sahne alacak.
Konuşmaların ardından Çağrı, Sedefçi'ye festivalin afişini armağan etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30