banner137
banner25

Makam saltanatına son verdi!
Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, tasarruf amaçlı makam araçlarının kullanılmasına kısıtlama getirdi.
Yörük, TÜ Basın ve Halkla İlişkileri Birimi aracılığıyla yaptığı duyuruda, hizmet araçlarının havuzda hazır bulundurulacağını böylelikle tasarruf amacına ulaşılacağını belirtti.
Kamu kaynaklarının kullanımında etkinlik ve verimliliğin amaçlandığı vurgulanan uygulamaya ilişkin duyuruda, ''Üniversitemizde ilgili mevzuatla tahsis edilen Rektörlük makam aracı bulunmakta, diğer hizmet araçları eğitim - öğretim ve sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere havuzda hazır bulundurulmaktadır. Böylelikle kamu kaynaklarının kullanımında etkinlik, verimlilik ve tasarruf amaçlarına ulaşmak mümkün olacaktır'' denildi.

-Çiçek de istemiyor

Önceki gün görevi 6 ve 7. dönem rektörü Prof. Dr. Enver Duran'dan devralan 8. dönem TÜ Rektörü Yörük, yaptığı duyuruda, kutlama amacıyla makamına çiçek gönderilmemesini istedi.
Yörük, çiçek gönderme arzusunda olanların, Trakya Üniversitesi Vakfı'na bağış yapmalarını rica etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30