banner78
banner25

Liznak iddialı,delege umutlu!

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Edirne Belediye Meclisi Üyesi Serkan Liznak, bugün partisinin il binasında yaptığı toplantıda aday olduğunu resmen açıkladı.Genel anlamda yüksek katılımın gerçekleştiği toplantıda, "Mecliste dördüncü Liznak'ım. Örgütün adayıyım" diyen Liznak delegelerden destek istedi.
Parti il binasında düzenlediği aday tanıtım toplantısında konuşan Serkan Liznak il başkanlığı yarışında demokrasinin gereğini yerine getirerek aday olduğunu ve umutlu olduğunu kaydetti.
Liznak açıklamasında "Bugün il başkan adayı olarak karşınızdayım. Birçoğunuzla çok eskiden tanışıyoruz. Bazılarınızın eline doğdum. Birçoğunuz ile sokakta beraber oynadık, aynı okul sıralarını paylaştık. Öğretmenlerim, abilerim, ablalarım da burada. Arkadaşlarım, kardeşlerim de bugün burada.
Ben Cumhuriyet Halk Partisi ile çok küçük yaşta tanıştım. 3 amcam daha önce meclis üyeliği yaptı. Ben meclisteki dördüncü Liznak'ım. Aynı meclis çatısı altında belediye meclis üyesi olarak çalışmak bana da nasip oldu. Gençlik kollarından yöneticiliğe, meclis üyeliğine kadar partinin her kademesinde bulundum.
Merkezden Enez'e kadar Edirne'nin bir ucundan bir ucuna köy köy mahalle mahalle gezme fırsatı buldum. Bu hikâyede güzel insanlar tanıdım, dostluklar edindim"dedi.
İşçi bir babanın oğlu olarak hayatın zorluklarını yaşadığını ifade eden Liznak "Ben meslek hayatıma çıraklık ile başladım. İşçi bir babanın oğluyum. Karda kışta soğukta çalıştım. Yeri geldi çay sattım, yeri geldi pazarda sebze meyve sattım. Bugün çok şükür inşaat, elektrik ve akaryakıt sektörlerinde faaliyet gösteriyorum.
Üniversite mezunuyum. Evli, bir çocuk babasıyım. Tek amacım hepimizin çocuklarına güzel bir gelecek bırakabilmek. Bu amaçla il başkanlığına adayım"şeklinde konuştu.
Partide değişim olması gerektiğine inananlardan olduğunu belirten Liznak "Bugün beni karşınıza çıkaran zamanı gelmiş bir düşüncedir. Kaynağını koltuktan değil örgütten alan değişim talebidir. Örgütün, üyelerin, delegelerin ortak aklıdır. Bu, geleceğine umutla bakmak isteyen yurdumun fikridir. Bugün ben şahsım adına karşınızda değilim. Bugün karşınızda olan zamanı gelmiş bir değişim talebidir.
'Söz konusu görev, artık resmi makam ve üniformaya sığınarak el altından yürütülemez. Açıkça ortaya çıkıp halkın hakları adına yüksek sesle konuşmak ve bütün ulusun bu sese katılmasını sağlamak gerekir!' Bunlar Mustafa Kemal Atatürk'ün sözleridir. Bu sözler için çalışacağız! Korkmadan çalışacağız! Yılmadan çalışacağız! En önemlisi birlikte çalışacağız. Bir olacağız.Ben herkesin il başkanı olmak için adayım. Partinin kapısı herkese açık olacak. Geleceğine umutla bakmak isteyen gençlerimize açık olacak.
Açlık sınırında yaşayan emekçilerimize açık olacak. Kadınlarımız, hakça, insanca, eşit yaşamak isteyen kadınlarımıza kapımız açık olacak. Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Biz bu ülkenin kurucusuyuz, geçmişiyiz. Biz bu ülkenin geleceğiyiz. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin mayasında vardır. Bizim mayamızda vardır. Bizim mayamızda; doğruluk, dürüstlük, samimiyet vardır. Bizim mayamızda köy vardır, toprak kokusu vardır. Bu duygularla il başkanlığına adayım. Bu duygularla, güzel partimin güzel insanlarının vicdanlarına adayım. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyor, samimiyetimle kucaklıyorum."ifadelerini kullandı ve salondan büyük destek aldı.
Aday olmak için önce üye ve delegelerle bir araya geldiğini verilen destek sonrasında aday olma kararı aldığını açıklayan Liznak"Enerjimiz, gençliğimiz var. Cumhuriyet Halk Partiliyiz. Herkesin adayıyım tek bir kişinin değil, örgütün adayıyım. Elinizi vicdanınıza koyun. İl başkanlığı bir ilçenin belirlediği bir il başkanlık sistemi değil. Merkez dahil 9 ilçemiz var. Hepsinin örgütlerin, delegelerin öz iradesiyle seçim yapılması gerekiyor. Kucaklayıcı, toparlayıcı bir il başkanlığı yapmak istiyorum. Onun için desteklerinizi bekliyorum. Delegeler kararını verecektir. İlçeler bazlı bir seçimdir. Sadece merkez odaklı bir seçim değildir. Tek bir kişinin işaret gösterip oy alabileceği bir seçim değildir. Yeni seçilen ilçe başkanlarımı yönetimlerini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Kadın kolları seçimleri sürüyor. Seçilen kadın kollarımızı yöneticilerini de kutluyor, başarılar diliyorum. Geçmiş dönem il başkanlarımız, milletvekillerimiz belediye başkanlarımızı da sevgi saygıyla selamlıyorum."dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30