banner137
banner25

Kurumlar taramadan geçirilecek!

Edirne’nin “çok yüksek riskli”iller arasında yerini almasının ardından İl Hıfzıssıhha kurulu virüsün yayılımını önlemek için bazı tedbirler alınması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre mutant varyasyonlu virüsün yayılımının çok hızlı olduğu ancak etkisinin ağır olmadığının anlaşılması üzerine tarama çalışmalarına hız veren İl sağlık Müdürlüğü ekipleri bundan böyle tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personele virüs taraması yapacak.

Yapılacak testlerle Edirne’de bulunan tüm kamu çalışanları kontrolden geçirilmiş olacak.İlk çalışmanın Edirne Belediyesi’nden başlanacağı ve çok kısa süre içinde tüm kurumların virüs taramasının tamamlanacağı belirtildi.Yapılacak bu çalışma sayesinde taşıyıcı olan bazı kişilerin tespitinin sağlanacağı ve belirti göstermemesine rağmen bulaş riskinin önceden alınacak tedbirlerle önüne geçilmesi düşünülüyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30