banner78
banner25

Köylü yapılan ziyaretlerden memnun!

Makam yoğunluğunu bir kenara bırakarak halkla iç içe olmayı tercih eden Edirne Valisi Ekrem Canalp il merkezinde olduğu gibi merkeze bağlı köy ve beldelerde de dolaşarak vatandaşın sorunlarını dinleyerek sohbet ettiği gibi iş yüküne de ortak oluyor.

Köy ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve vatandaşın sorunlarını direk ağızdan dinleyerek eksiklerinin giderilmesi konusunda verdiği talimatlarla anlık çözümler üreten Vali Canalp,bugün Köseömer köyüne ziyaret gerçekleştirdi.

Köylülerle oturup sohbet eden vali Canalp kışlık hazırlığında olan bir köylünün yanına giderek iş yüküne ortak oldu.

Takım elbiseleri ile makamda oturan kişiliğinden farklı bir kişilik çizdiği Valilik sosyal medya hesabında paylaştığı resimde açıkça görülen vali Canalp eline aldığı motorlu testere ile kışlık odun kesen bir vatandaşın odunlarını kesmesine yardımcı oldu.

Vali Canalp’in Edirne Valiliği resmi soysal medya hesabından paylaştığı bu fotoğraf kısa sürede vatandaşların beğenisini kazandı.

Öte yandan Vali Canalp’in habersiz yaptığı köy programlarından büyük keyif aldığı,doğal insanlarla sohbet etmekten ayrı bir haz duyduğu öğrenildi.Köylülerin ise yapılan bu ziyaretlerden son derece memnun olduğu, devlet elinin kendilerine uzanması ise olumlu bir davranış olarak yorumlandı.
Valilik resmi hesabından yapılan paylaşımın altına düşülen notta ise “Unutmayalım, alınteri ile ıslanan toprak bereketli olur”sözü dikkat çekti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30