banner78
banner25

Korona korkusu yaşamına mal oldu!

Yaşanan pandemi sürecinde Korona virüsü bulaşır endişesi ile hastaneye gitmeyen bir nakliyeci yaşamını kaybetti.

Ankara Şereflikoçhisar’da nakliye işi yapan ve dün Edirne’ye getirdiği yükünü boşalttıktan sonra kamyon garajına giderek geri dönüş yükü arayan nakliyeci Kudret Eroğlu sabaha karşı aracı içinde geçirdiği kalp krizi sonrasında yaşamını yitirdi.

Dün gece yarısı arkadaşlarıyla beraber oturup yemek yiyen ve ardından sohbet eden 57 yaşındaki sürücü Kudret Eroğlu sürekli olarak arkadaşlarına sırtının ve göğsünün ağrıdığı şikayetini yaptı.Arkadaşları hastaneye gitmesi yönünde istekte bulunsa da “gidersem korona bulaşır.Birde beni karantinaya falan alırlar.Gerek yok.” Şeklinde cevap veren Eroğlu yattığı uykusundan bir daha uyanamadı.

Sabah arkadaşlarının kamyon garajı içerisinde park halindeki 06 BAB 837 plakalı aracına uyandırmak için gittiklerinde sesli çağrılara cevap vermemesi üzerine arkadaşları aracın içine bakmaya çalıştı.Aracın içersinde yatar vaziyette olduğu görülen Eroğlu’nun hareketsiz yatması ve cevap vermemesi garajda bulunan sürücüleri harekete geçirdi.112 acil çağrı merkezine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve emniyet görevlileri aracın kapısını açarak ilk müdahaleyi yaptılar.57 yaşındaki Kudret Eroğlu’nun yapılan tüm müdahaleye rağmen cevap vermemesi ve sabaha karşı saat 04:00 sularında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Arkadaşları dün gece oturdukları esnada sürekli olarak sırt ağrısı olduğunu söylediğini yineleyerek “zaten kalp rahatsızlığı vardı.Şikayeti de hep vardı.Ecel.”dediler.

Eroğlu’nun aracı içerisinde bulunan cansız bedeni Belediye görevlilerinin gelmesi ile alınarak hastane morguna kaldırıldı.Eroğlu’nun ölümü arkadaşları arasında büyük üzüntü yaratırken, “binlerce kilometre yol yap.Gel burada hayatını kaybet.Ölümün saati ve vakti yok.Yazık oldu.Keşke akşam hastaneye gitseydi.Biz TIR ve kamyon sürücülerinin genelde sonu bu oluyor.Allah göstermesin yolda da kalp krizi geçirebilir daha büyük felaketle de yol açabilirdi”yorumlarının yapılmasına neden oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30