banner137
banner25

Komşuları duydu!

Edirne’nin Mithatpaşa mahallesi Alipaşa Ortakapı caddesi numara 50’de yalnız başına yaşayan yaşlı adam saatlerce düştüğü yerde hareketsiz olarak kaldı.

Edinilen bilgiye göre Mehmet Ali Serin isimli 92 yaşındaki vatandaş dün gece yarısı yalnız yaşadığı evinde dengesini kaybederek yere düştü.Düşmenin etkisi ile uzun süre yerde kalan ve sesini duyurarak yardım isteyen yaşlı adamı aradan geçen 15 saatin sonunda komşuları görerek yardım ulaştırdı.Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri kilitli olan dış bahçe kapısını kırarak açtı ve yerde uzun süre yarı baygın vaziyette olan adama ilk müdahaleyi yaptılar.İlk müdahalenin sonunda kalça kırığı şüphesi ile Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırılan Mehmet Serin burada tedavi altına alındı.

Komşuları yaşlı adamın yalnız yaşadığını ve kimsesi olmadığını belirttiler.

Edirne Belediyesi itfaiye müdürlüğü ekipleri ise kırdıkları demir kapıyı yeniden onararak işler hale getirmeleri vatandaşlar tarafından takdir topladı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30