banner137
banner25

Komşu kapıyı kapattı!
Yunanistan'da yeni tasarruf tedbirlerini protesto amacıyla kamu ve özel sektör çalışanlarının başlattığı grev nedeniyle, Pazarkule Sınır Kapısı'ndan geçişte sorun yaşanıyor, İpsala Sınır Kapısı'nda ise iş yavaşlatma dışında sorun geçişte yaşanmıyor.
Yunanistan'a geçmek amacıyla Pazarkule Sınır Kapısı'na gelen kişilerden tamamına yakını geri dönmek zorunda kalıyor, çok az sayıda kişi ise gümrük personelinin inisiyatifiyle ülkeye giriş ve çıkış yapabiliyor.
Yunan gümrük yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Pazarkule Sınır Kapısı yetkilileri, grevin ne zaman sonlandırılacağı konusunda net bilgiye ulaşamadıklarını, meslektaşlarının Atina'dan gelecek grevi sonlandırma talimatıyla giriş ve çıkışların normale döneceği bilgisini verdiklerini kaydetti.
Öte yandan, İpsala Gümrük Müdürlüğü yetkilileri İpsala Sınır Kapısı'nda Yunan gümrükçülerin iş yavaşlatması dışında geçişlerde sorun yaşanmadığını belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30