banner78
banner25

Koku bezdirdi!

Edirne Batı girişi Bölge Trafik Müdürlüğü önünde bulunan helvacı deresi yaydığı pis koku ile o bölgeden geçenleri bezdirdi.

Günün 24 saati kanalizasyon kokan ve zaman zaman dayanılmaz bir koku ile çevreye rahatsızlık veren helvacı deresinde ki kokunun sulama kanalına bağlanan kanalizayondan olduğu anlaşıldı.Aylardır yaydığı koku ile vatandaşı bezdiren dere için Edirne Belediyesi geçte olsa çözüm üretme kararı aldı.Edinilen bilgiye göre Koca Sinan Mahallesi’nden geçen yağmur suyu toplama kanalına bazı vatandaşların kaçak olarak kanalizasyon bağladığı tespit edildi.Kanalizasyon atıklarının kanal vasıtasıyla helvacı deresine akması sonrasında oluşan kokunun kısa süre içinde çözümleneceğini belirten yetkililer mağduriyetin giderileceğini ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ertuğrul 4 yıl önce

"Aylardır yaydığı koku ile vatandaşı bezdiren dere için Edirne Belediyesi geçte olsa çözüm üretme kararı aldı."

Aferin Edirne Belediyesine Geçte Olsa....

banner30