banner78
banner25

Klasik otolar Edirne'den geçti!
Türkiye Klasik Otomobil Kulübü'nce organize edilen Varta Klasik Otomobil Cumhuriyet Rallisi'nin Edirne ayağı tamamlandı.
İstanbul'dan yola çıkarak Edirne'ye ulaşan ralli pilotları, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu tarafından kent girişinde karşılandı.
Nostaljik otomobil tutkunu 43 pilot, ilk ayağı tamamlamalarının ardından, yarın rallinin ikinci ayağı İstanbul - Edirne etabı için yeniden direksiyon başına geçecek.
Gazetecilere açıklama yapan Tanrıkulu, tarih, turizm ve kültür kenti Edirne'de, klasik otomobil tutkunlarını ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.
Türkiye Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Saydun Gökşin de eski bir başkentte bulunmanın nostalji sevenler için ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, ''2012 yılının son rallisini Edirne'ye getirdik. Sabah İstanbul'dan yola çıktık. Bu ralli, Türkiye Şampiyonası'na puan veren bir ralli. Edirne, başkent olan, bir çok kültürü kendi içinde barındıran bir şehir olması nedeniyle bizim kulübümüzle özdeş bir kent, burada olmaktan çok mutluyuz'' diye konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30