banner137
banner25

Kırkpınar'a medya ilgisi!
Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne yerli yabancı medya ilgisinin sevindirici olduğunu belirterek, ''Biz bu ilginin bir sonraki Kırkpınar'da daha da artacağını düşünüyoruz'' dedi.
Dişlioğlu,yaptığı açıklamada, bu yıl 651'incisi gerçekleştirilen Kırkpınar yağlı güreşlerine Hollanda Ad Nieuws Media'dan Elzbieta Slawomira, Çin Halk Cumhuriyeti Xinhua Ajansı'ndan Ming Chen, İtalya Espansione Medya'dan Giuseppe Mancini, İran Fars Haber Ajansı'ndan Esmail Bandıdaryan, Avusturya Der Standard Gazetesi'nden Markus Rolf Bernath, Tataristan Haber Ajansı'ndan Ruşaniya Altay, Amerika Fodor's Travel'den Vanessa Hilary Larson, İsviçre Basler Zeitung Gazetesi'nden Jan Keetman, İngiltere Getty İmages'den Claudia Yvonne Wiens, Amerikan Bloomberg Televizyonu'ndan Joshua Bassett, The Wall Strett Journal'den Joe Parkinson ve Hanmione Nevill'in gelerek görev yaptığını bildirdi.
Medya mensuplarının şehrin tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerini de yerinde inceleme ve tanıma fırsatı bulduklarını belirten Dişlioğlu, Edirne'nin tanıtılması yönündeki çalışmalarının artarak devam edeceğini ifade etti.
Dişlioğlu, müdürlüklerinin Edirne'de çok yeni olduğunu, buna rağmen bütün imkanları ile çalışmalarını sürdürdüklerini, gelecek yıl Kırkpınar güreşlerinin tanıtılması için ise ulusal ve uluslararası basın ile birlikte daha etkin çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
Edirne yerel basınının Kırkpınar'daki özverili çalışmasının kendisini çok etkilediğini kaydeden Dişlioğlu, ''Bu yıl Kırkpınar'ı izlemek için rekor sayıda yerli ve yabancı basın mensubu akreditasyon yaptırdı. Biz bu sayının bir sonraki Kırkpınar'da daha da artacağını düşünüyoruz. Edirne Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu ortak çalışma, bundan sonraki yıllarda daha etkin olacaktır'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30