banner78
banner25

Kılıçdaroğlu'na da taktı!
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından ''İstikbalin başpehlivanı'' sıfatıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na altın kemer takıldı.
Ağalık ihalesinin ardından hediyeleşme törenine geçildi.
Geçen yıl Er Meydanı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ''siyasetin başpehlivanı'' unvanıyla altın kemer armağan eden Edirne Belediye Başkanı Sedefçi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da bu yıl ''İstikbalin başpehlivanı'' sıfatıyla altın kemer hediye etti. Kemeri takan Kılıçdaroğlu, Sedefçi'ye teşekkür etti.
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Uluslararası Güreş Federasyonları Birliği (FILA) Başkanı Raphael Martinetti'ye, Türk yağlı güreşlerinin finalinin yapıldığı Kırkpınar'a gelmesi nedeniyle zembil içinde kispet armağan etti.
Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Bakan Suat Kılıç'a Selimiye Camisi tablosu armağan etti. Bakan Kılıç, tabloyu teşekkür ederek kabul etmesinin ardından, ''UNESCO'nun Dünya Kültürel Mirası listesine yeryüzünde girebilmiş tek cami, Selimiye Camisi'dir. Ecdadımızın ruhu şad olsun'' dedi. Bakan Kılıç'ın bu konuşması tribünlerden yoğun alkış aldı.
Sedefçi, ayrıca Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Mahmut Demir'e de kispet ve ibrik hediye ederek, Er Meydanı'na gelmesinden dolayı teşekkür etti.

-''Önümüzde Londra tespihi var''-

Öte yandan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim de CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve bakanlar Şahin ile Kılıç'a tespih hediye etti.
Tespihi alan Bakan Kılıç, Londra Olimpiyatları'ndan başarıyla dönmek istediklerini belirterek, ''Londra'dan elimdeki 33'lük tespihin taneleri kadar madalyayla dönmek istiyoruz'' dedi.
FILA Başkanı Martinetti de, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Gençlik Spor Bakanı Suat Kılıç, Edirne Valisi Gökhan Sözer ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'ye FILA madalyası armağan etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30