banner137
banner25

Kılıçdaroğlu geliyor!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin final güreşlerini izlemek için Er Meydanı'na geleceği bildirildi.
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, parti binasında yaptığı basın toplantısında, olimpiyatlardan sonra dünyanın en eski spor organizasyonlarından olan ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne de giren Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin bu yıl 651.'sinin kutlandığını anımsattı.
Gürkan, Kırkpınar'ın Edirne'de üretilen her türlü değerlerin ülkemize ve dünyaya tanıtılması için de fırsat verdiğini belirtti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve daha sonra il teşkilatıyla birlikte Kırkpınar'a gelmesi için davette bulunduklarını ifade eden Gürkan, ''Davetlerimiz sırasında genel başkanımız geçen yıl programı uymadığı için gelememesinden dolayı üzüntülerini de iletti. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu, 651. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin final güreşlerini izleyeceğini bildirdi, bu da bizi mutlu etmiştir. Tüm Edirneli hemşehrilerimize, CHP'lilere, partimize oy veren vermeyen herkese selamlarını da iletiyorum'' diye konuştu.
Gürkan, Kılıçdaroğlu'na Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi tarafından altın kemer hediye edileceğini de kaydetti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30