banner137
banner25

Kent turizmi ele alındı!

Kent turizm ele alındı!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt, kent turizminin gelişmesi için farklı çalışmalar yürüttüklerini bildirdi.

ETSO tarafından düzenlenen toplantıda turizm sezonu öncesi yapılması gerekenler, sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

ETSO Başkanı Zıpkınkurt, sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, Edirne'nin turizmden aldığı payı arttırmak istediklerini ifade ederek, "Edirne'de turizmin çeşitlendirilmesi ve ilimizin turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Edirne'nin geçmişten günümüze ulaşan zenginlikleri ve güzellikleriyle turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmesi için her türlü gayreti göstermekteyiz. Edirne'nin ticarette birinci önceliği turizm dolayısıyla neler yapılması gerekir? Bugün burada sizin taleplerinizi dinlemek için toplandık." diye konuştu.

Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu da Edirne'nin turizm alanında kendini sürekli yenilediğini ve gelişime açık bir kent olduğunu ifade etti.

Toplantıya, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve ETSO Meclis Başkanı Emre Alp de katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30