banner78
banner25

Kent müzesi kapılarını yeniden açtı!

Edirne Belediyesi Kent Müzesi normalleşme süreciyle birlikte tekrar kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Edirne Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, koronavirüs önlemleri kapsamında kent müzesi açılış öncesi dezenfekte edildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açıklamada, normalleşme takvimi doğrultusunda Edirne Belediyesi Kent Müzesi'nin bugün  kapılarını ziyaretçi açtığını belirtti.

Vatandaşlardan sosyal mesafe kuralına mutlaka uymasını isteyen Gürkan, "Müze ziyareti sırasında lütfen kurallara uyalım. El hijyenimize dikkat edelim, maskemizi takalım ve sosyal mesafeye uyalım. Tüm bunlar sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için çok önemli." dedi. 

Edirne Belediyesi Hasan Ali Yücel Çocuk Eğitim Yerleşkesi ise çocuklara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı bir süre daha kapalı kalacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30