banner78
banner25

Kemal Şahin'den jest!

Aslen Konya'lı olan ve 2014 yılında Edirnelilerin fahri hemşehrisi ilan edilen ve 3 bin çalışanı bulunan Modavizyon tekstil fabrikasının da sahibi olan Kemal Şahin sosyal medya hesabı üzerinden Edirnespor ve Edirnelilere anlamlı bir jest yaptı.

Sosyal medya hesabı instagramı aktif bir şekilde kullanan ve video paylaşımları ile ilgi uyandıran iş adamı hemşehrimiz Kemal Şahin 3.lig’de mücadele eden ve Hatay Payasspor’u 2-1 yenerek 10 hafta sonra galibiyetle tanışması şerefine turistik tesisinde yaptığı paylaşımda üzerine giydiği 22 numaralı Edirnespor forması ile tesisi içerisinde dolaşarak şunları söyledi. “Edirnespor’un formasını giydik.Niye?Edirnespor’u destekliyoruz.Edirne’de bizim çalışanlarımız var.Orayı tutan 3 bin kişi var ve Edirnespor’a da tabi bizde destek oluyoruz.Edirnespor oynadığı maçta Hatay sporu yendi.Bunun şerefine bizde bir yürüyüş yapalım şöyle.22 numara ben.Tabii ki Edirne’nin plakası.Onu taşıyoruz,onu destekliyoruz ve Edirne’de ki çalışanlarımıza selam söylüyoruz.Bizde Edirneliyiz.Ayrıca ben Edirne’nin ilk fahri hemşehrisiyim.Edirne Belediye başkanıma,Vali’ye,Edirnespor’u destekleyenlere ve Edirne’de ki Modavizyon firması çalışanlarıma herkese selam ve sevgiler”dediği paylaşımı kısa sürede büyük ilgi gördü.

11 bin takipçisi bulunan @kemalsahin1 instagram hesabında ayrıca yazıyla da “Edirnespor’a yaptığımız katkılardan dolayı ismime özel tasarlanmış 22 numaralı formam ile kameraların karşısına geçtim. Şahinler Holding olarak her zaman bu tarz sosyal sorumluluk projelerini destekliyoruz. Fahri Hemşerisi olduğum,3.000 çalışanı olan Modavizyon Edirne Fabrikamızın da olduğu Edirne’nin; başta Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere tüm yerel yöneticilerini, Edirnespor yöneticilerini ve oyuncularını, Modavizyon Edirne Fabrikamızın çalışanlarını selamlıyor, şimdiden güzel bir haftasonu diliyorum”diyerek takımına sahip çıktığını gösterdi.

Kulüp başkanı Şavaş Üner ise söz konusu paylaşım üzerine "Kemal bey her zaman için takımıza destek olmuştur.Edirne için katkıları unutulamaz.Ancak yaptığı bu güzel paylaşımın bizim için manevi önemi çoktur.Bir Edirneli gibi davranarak bu sıcak ve anlamlı paylaşımı için kendisine teşekür ediyoruz"dedi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30