banner137
banner25

Kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi!
Edirne'de kamyonetle yolcu minibüsünün çarpıştığı kazada ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Ölen ve yaralananların kimlikleri tespit edildi.
Mehmet Doğan yönetimindeki 39 NH 750 plakalı kamyonet, Havsa-Edirne karayolunun 2. kilometresinde Cemal Ağdemir idaresindeki 22 DE 886 plakalı yolcu minibüsüyle çarpıştı.
Kazada, sürücüler Ağdemir ve Doğan ile araçlarda bulunan yolculardan Hasan Konuş, Ercan Derin, İsa Yumuşak, Hasan Öztürk ve Mihriban Dilek öldü.
Kazada yaralanan İdris Nevşehir, Gökhan Yılmaz, Özer Akbulut, Alican Çiçek, Nurullah Doğan, Bora Edis ve Fatma Yaman 112 Acil Servis ekipleri tarafından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesut Turan 12 yıl önce

bu arabaların karıştığı kaçıncı kaza.yürek mi dayanır bunlara.az önce bir sitede kazanın görüntüsünü izledim.olaya şahit birisi minibüs aşırı hızlıydı beni solladı iki aracı daha solladı karşıdaki kamyonetle kafa kafa çarpıştı diyor.gelibolu-edirne arası normal hızla 2,5 saat sürerken bu minibüslerden bazılarının 1,5 saatte geldiği söyleniyor.yetkililer artık bunlara tedbir almalı.bu tip yolcu minibüslerinin yaptığı kazalar sonucu tahminim 50 ye yakın can kaybı var.bir bölünmüş yolların durumu.havsa-çanakkale ile edirne-istanbul arasındaki bölünmüş yol çalışmaları ne hikmetse yap-boz tahtasına büründü.bu yollarda geceleri yolculuk yapmak ip üzerinde gitmek gibi.doğru dürüst ışıklandırma yok.yol nerde tek şerit-nerde çift şerit belli değil.yollar habire yeniden yapılıyor.bu işin bir araştırılması gerekiyor.bir arkadaş edirne-kırklareli yol kavşağının ışıksız olmasından bahsetmiş.ben geçenlerde ordan geçerken çok korktum.şehirlerarası bir kavşakta ışık yok.

Avatar
cinayet bu 12 yıl önce

havsaya gidiş yönü otogardan taa uzunköprü kavşağına kadar 18 km birkaç gündür hiçbir neden olmadan kapalı. o nedenle bu kaza değil karayollarının cinayetidir!

banner30