banner137
banner25

Kaymakam Canan gider ayak hizmetlerini sıralıyor!

Edirne’nin eşsiz güzellikteki turizm beldesi Enez’de göreve geldiği günden bu yana başarılı hizmetlere imza atan ve vatandaşla ilişkilerde bürokrat vatandaş ilişkisini ortadan kaldıran Enez Kaymakamı Elif Canan,yine başarılı bir projeye imza atarak ilçeye çöp konteyneri kazandırdı.

Göreve geldiği günden bu yana Enez ilçesinin adının duyurulması için çaba sarf eden kaymakam Canan; hükümetin sağlayacağı desteklerin haricinde AB projelerine göz dikerek adeta son yıllarda en çok AB projesinden yararlanan ilçe haline geldi.

Yazılan her projeye destek alan Elif Canan tayininin çıktığı Enez’den ayrılmadan önce yine önemli bir projeyle katkılarına bir yenisini daha ekledi.

Sosyal Medya Hesabından yaptığı paylaşımla projesini duyuran ve fotoğraf paylaşan Kaymakam Canan; “Şimdi diyeceksiniz çöp konteynerlerini niye paylaşıyorsun?:))

Çünkü AB Atıksız Denizler projesi ile evsel atıkları ayrıştırmayı ve dönüştürmeyi hedefliyoruz.Amacımız Atıksız Denizler!300 konteynerımızı hem köylere hem de belediye bölgesine yerleştireceğiz.Enez’in denizi eşsiz...Çocuklarımıza bu eşsizlikte teslim etmek için bu projeyi yaptık.Enez için yapacak çok şey var”dedi.

Elif Canan’ın son kararname ile tayini Kırklareli ili Vize ilçesi kaymakamlığına çıktı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30