banner78
banner25

Karara gerek kalmadan değiştirdiler!

Yaşanan nehir taşkınları ile gündeme gelen ve yapılması elzem olan alternatif Karaağaç köprüsü aradan geçen zaman içinde dönemin Edirne Milletvekili ve Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu’nun gayretleri ile yapılarak ulaşıma açıldı.

Adının köprüye verilmesi tartışmalarını yaşandığı günlerde Edirne kamuoyundan bazı kişilerin önerisi ile konu gündeme getirilerek Bakanlar Kurulu kararı ile yapımı tamamlanan köprüye Dr.Mehmet Müezzinoğlu köprüsü adı verildi.

1982 metre uzunluğunda olan köprünün tabelalarının konulması ile durumdan rahatsızlık duyan bazı kişiler tabelada yazan ismin ölçüsünü alarak yerine yine aynı ölçülerde Gazi Mustafa Kemal Atatürk köprüsü yazısını yapıştırarak köprünü adını değiştirdiler.

Bir süre yeni adıyla kalan köprüdeki isim değişikliğini gören bazı vatandaşlar resmi sosyal medyada paylaşırken “iyi olmuş” veya “yakışan isim buydu” diyerek yapan kişi veya kişileri takdir ettiklerini söylediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30