banner137
banner25

Kar maskeli market soyguncusuna 90 yıl hapis istemi!
Edirne'de 6 markete kar maskesiyle girerek soygun yaptığı iddiasıyla yargılanan sanık hakkında verilen mütalaada, sanığın, 60 yıldan 90 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.
Edirne 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık E.B ile avukatı katıldı.
Duruşmada, esas hakkındaki mütalaasını açıklayan Cumhuriyet Savcısı Cengiz Özülkü, sanığın değişik tarihlerde 6 ayrı iş yerine silahla girerek soygun yaptığını belirterek, sanığın işlediği 6 ayrı olaydan dolayı TCK'nın ''Nitelikli yağma'' suçunu düzenleyen 149/1 maddesi uyarınca toplam 60 yıldan 90 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
Mahkeme heyeti bunun üzerine, sanık ve avukatının, esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarını hazırlaması ve diğer eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.
Edirne'de 2010 yılında kar maskesi takarak girdiği 6 marketi soyduğu iddiasıyla aranan E.B, geçen yıl yakalanmış ve sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30