banner137
banner25

Kaptan Kılıç veda ziyaretlerinde bulunuyor!
Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne atanan Kaptan Kılıç, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler'i ve Ticaret Borsaı Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Gler'i makamında ziyaret etti.
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü olarak Edirne'de görev yapan ve geçen hafta Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürülüğü görevine atanan Kılıç, Edirne Ticaret ve Sanayi Odasına yaptığı ziyarette ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler ile görüşerek Edirne'de ki görev süresini değerlendirdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güler, Kılıç'a Edirne'de bulunduğu başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde de başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Güler, yönetim kurulu üyesi Çetin Kürkçü'nün de katıldığı ziyarette, Kılıç'a plaket verdi.
Kılıç burada yaptığı ziyaretin ardından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi ve Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Yardımcı'yı da ziyaret ederek görevde olduğu süre içinde kendisine gösterilen destek ve yardımlardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kapıkule, İpsala, Hamzabeyli, ve Dereköy gümrük kapılarında yaptığı bir çok yenilik ve çalışmalardan dolayı Edirne toprağından yapılan Unesco mirası  selimiye camii motifli seramik tabak hediye etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30