banner78
banner25

Kapılarımızda kaçakçılığa geçit yok!
Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü personelince Kapıkule, Hamzabeyli, İpsala, Pazarkule, Dereköy sınır kapılarında düzenli olarak kontroller devam ediyor.
Avrupa'ya açılan 5 sınır kapısında 1-31 Mayıs'ta yapılan denetim, arama ve x-ray kontrolleri sonucunda toplam 44 kaçakçılık olayı tespit edildi.
İki narkotik köpeği ''Boni'' ve ''Kenu''nun da katıldığı kontrollerde 2 milyon 852 bin 900 lira değerinde 46 kilo 715 gram eroin, 4 kilo 531 gram Afyon sakızı ile 2 milyon 783 bin 717 lira değerinde filtreli sigara kağıdı, oto parçası, kıyılmış tütün, cep telefonu ve aparatları, sigara, taze fasulye, bezelye, yağ ve hava filtresi, metal dedektör, alkolü içki, et, ilaç, tekstil eşyası, 70 gram altın, fotoğraf makinesi ve yavru köpek ele geçirildi.
Olaylarla ilgili 76 kişi adli mercilere sevk edilirken, kaçak eşyalara el konuldu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30