banner78
banner25

Kapıkule’de kan donduran cinayet!

Avrupa’ya açılan kara sınır kapımız Kapıkule’de yaşanan TIR kuyruğu kavgası ölümle sonuçlandı.

Yaşan TIR kuyruklarına bağlı olarak defalarca çıkan kavgalara bir yenisi daha eklenirken bu defa yaşanan kavgada bıçaklar konuştu ve bir kişi aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti.

Kapıkule’de yaşanan ve TIR sürücülerine cinnet geçirtecek hale gelen olay bu sabaha karşı yaşandı.TIR sürücülerinin birbirlerini sollamasına bağlı olarak yaşanan kavgalara defalarca şahitlik eden kaptanlar bu defa yaşanan kavgada bir arkadaşlarının ölümünü adeta dakikalarca seyretmek zorunda kaldılar.

Yurt dışından aldığı yükü İstanbul’a boşaltmak için sabah saatlerinde Türkiye’ye giriş yapan 31 AEK 107 çekici plakalı aracın sürücüsü Erdal Uslu, 26 ADD 316 plakalı aracın sürücüsü R.Ç’den yol istedi.Oluşan kuyruk nedeniyle yol vermek istemeyen sürücü R.Ç. dozvola sahasında aracın önünü keserek sürücü Erdal Uslu ile tartışmaya başladı.Çıkan kavgada üzerindeki bıçağı çıkaran R.Ç. Erdal Uslu’nun vücudunun değişik yerlerine defalarca bıçak darbesi ile vurdu.Olay sonrası kavgayı ayırmak ve yaralı halde yerde kanlar içinde yatan 29 yaşındaki Erdal Uslu’yu kurtarmak için yardıma koşan arkadaşlarına kan donduran sözlerle engel olan katil zanlısı R.Ç. “bu şahıs son nefesini verene kadar kimse bunun bedenine dokunmayacak.Yaklaşan yada almaya çalışan olursa onuda delik deşik ederim.Burada can vermeden asla teslim olmam.Öldükten sonra teslim olurum”dediği ifade edildi.Dakikalarca kanlar içinde kalan ve adeta yaşama tutunmak için çırpınan Erdal Uslu son nefesini verdikten sonra sürücü R.Ç. temsil oldu.Olay yerine gelen jandarma sürücü R.Ç’yi gözaltına aldı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hayatını kaybeden TIR süğrücüsü Erdal Uslu'nun evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Tam anlamıyla bir vahşetin yaşandığı sıra kavgasında TIR sürücüleri sosyal medya platformlarından yaşanan olaya ve yapılan haksızlıklara dikkat çeken paylaşımlara olayı kınadılar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Gedik 4 yıl önce

Sende aileni cocuklarını birdaha göremiyesin inşaAllah o dört duvar arasında geberir cıkamazsın pislik katil cani

Avatar
Ramazan Kutlu 4 yıl önce

Bizler o tır sırası yüzünden oluşan streslerden dolayı hep bir birimize saldırgan oluyoruz. Bu sıkıntıdan dolayı yetkililer birçok önlem ve tedbirler aldı! Ama hepsi boş. Nedeni çünkü kapıkule de büyük bir rant var. Geçin Bulgar tarafına oradada tır sırası var ama hiç problem yok. Nedeni!! Kapıkule nin hemen dibinde tır parkı dozvola sahası ve oradaki iş yerleri. Bundan dolayı orada aşırı yoğunluk oluyor. Ben 2 gün sıra beklediğim zamanı bilirim. Zor gerçekten zor. Halbuki edirne'ye varmadan 50 60 km geride tem yolu üzerinde şöyle baya büyük bir park yapılsa, avrupaya gidecek olan araçlar orada bekletilip onar yirmişerli şekilde kapıkule nin istediği şekilde araçlar o parktan gümrüklü sahaya gönderilse hiç bu sorunlarla karşılaşmamız. Şimdi o rahmete giden meslektaşlarımızın çocukları ne olacak. Nasıl bir psikoloji ile yetişip hayatın içinde kendilerine yer bulacak. O yengemiz kardeşimiz bacımız omuzlarına binen yükün altından nasıl kalkacak. ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUN. Bu hepimizin başında. Belki yarın öbürgün bizimde başımıza gelecek. Buna DEVLET BÜYÜKLERİMİZ BİR ÇARE BULMASI LAZIM!

Avatar
Cavus 4 yıl önce

Yaziklar olsun sana degermiydi bu hali aldin

Avatar
38ayyildiz 4 yıl önce

Isim enteresan yani 50 bilemedin 100 mt de jandarma var nsail mudahele edilmedi Allahrahmet eylesin kardesim obur picde
Çurusun gavat Firmasinda meymenet yokki
Beyogluymuş

Avatar
Mesut bacak 4 yıl önce

yetkililer izleyin bakalım.vicdaniniz rahatmi. Defalarca söyledik tek parka alin araçları. Nmrator sistemi ile araclara çıkış verin diye ama dinleyen kim.sadece 2 yetkili geliyor soyle bi bakıyor...hepsi bu.....bu ayıp sizindir yetkililer...

Avatar
Oğuz sezer 4 yıl önce

Allah belani versin şerefsiz herif 2 çocuğu yetim bıraktin

Avatar
Selcuk 4 yıl önce

Doğru haber yapın neyi kahpe adamı demir boruyla dövüp anasına karısına çocuğuna dinine küfür edecek sonra bisey yokmuş gibi sunulacak öylemi bana yapsaydı onu parca parca ederdim herkes gururu seferi namusu için yasiyor

Avatar
Ersin üre 4 yıl önce

Öncelik ile vefat eden şöför arkadaşımıza ALLAT’dan rahmet diliyorum ailesine sabırlar diliyorum bu arkaşımız ne bi ilk nede son olacaktır buna sebep olan tüm kişilerin görevden alınması ve haklarında soruşturma açılması gerekir çünkü Bu olayın olmasında büyük bir rolü var bu ülkede en sahipsiz meslek dir her kesimde hakir görülen ve sırtına binilen yegane meslek şöförlük yalnızca bir gün çalışmasak hayat durur şimdi siz sayın yetkililer vicdanıza sorun bu cinayet sizin bi meslektaşınız olsa veya dostunuz ne yaparsınız.(sizi ALLAH’a şikayet ediyoruz o bilir ne yapacağını)

banner30