banner78
banner25

Kandil simidi dağıttı!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kadir Gecesi nedeniyle Saraçlar Caddesi’nde kandil simidi ikramında bulundu. 20 bin kutu kandil simidi ikramında bulunduklarını anlatan Gürkan, tüm İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Edirne Belediyesi olarak Saraçlar Caddesi başta olmak üzere 24 mahallede toplamda 20 bin kutu kandil simidi ikramında bulunduklarını belirten Başkan Gürkan, ”Edirne Belediyesi olarak geleneği bozmadık. Edirneli hemşerilerimize, Edirne'ye ziyarete gelen misafirlerimize geleneğimizi bozmadan bu Kadir Gecesi’ni kutlayacağımız böyle bir anlamlı bir günde 20 bin adet kandil simidi ikramında bulunuyoruz” dedi.

‘Edirne Sofrası’nın dördüncü kez Saraçlar Caddesi'nde kurulacağını belirten Gürkan, “Bu yıl dördüncüsünü yapacağımız sokak iftarı yine Saraçlar Caddemizde Kadir Gece’mizde geleneksel olarak devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Kadir Gecesi'nde Saraçlar Caddesi’nde iftarımızı düzenlemiştik. Yaklaşık 10 bin vatandaşımıza iftar vermiştik. Bu sene bu sayının daha az olacağını öngörüyoruz. Çünkü yağışlar nedeniyle gerçekten ziyaretçi sayımızda bir azalma var. Tur operatörleriyle görüştüm. Onların hepsi de yağışlar nedeniyle turların durduğunu söylüyorlar. Ben bu vesileyle Edirneli hemşerilerimizin, milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşların ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30