banner78
banner25

Kamu,üniversite ve sanayi iş birliği konuşuldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı şube müdürlerinden İbrahim Karabulut ve Duygu Başak Gülden, uzmanlardan Mehmet Emin Doğan ve Kaan Aktaş, uzman yardımcılarından Arda Bahçeci ve elektronik mühendisi Eren Tekin'in oluşturduğu heyet, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt'u makamında ziyaret etti.

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Salih Akbulut, KOSGEB Edirne İl Müdürü Veysel Vural, Trakya Teknopark Yönetici AŞ Genel Müdürü Barış Kocabıyık, Trakya Üniversitesi (TÜ) Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Erdem ve TÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Semiha Öztuna da ziyarette hazır bulundu.

Kamu, üniversite, sanayi işbirliğinin konuşulduğu ziyarette, Edirne'nin Anadolu'yu Avrupa'yla birleştiren bir konumda olması dolayısıyla Balkanları da Teknopark bünyesine dahil etme projesi görüşüldü. 

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu aktaran Zıpkınkurt, "Başarıya ulaşmak için uyumlu ve güçlü bir ekip oluşturmak gerek. Bizler Edirne'de bunu başardık. Umarım komşu ülkelerle kurduğumuz ticari bağlantılarıyla Balkanları da Teknopark bünyesine dahil etme konusunda aynı başarıyı elde edeceğiz." ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30