banner78
banner25

Kahve “gerekirse üzerinde yatarım”
AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ürününü verecek çiftçilerin internet üzerinden yada telefonla kayıt yaptırmaları gerektiğini bildirdi.
Londra Asfaltı Caddesi'ndeki parti binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kahve, tarım kenti olan Edirne'de hasat döneminin başladığını söyledi. Edirnelilere bereketli hasatlar dileyen Kahve, ''Çiftçilerimiz bu yıl ilk defa uygulanacak olan sistem ile TMO'dan randevu alarak ürünlerini verebilir. Kayıt yaptıramayan vatandaşlarımız da olacaktır. Biz şimdiden vatandaşımızı bilgilendiriyoruz. 5-15 Temmuz tarihleri arasında, kayıt yaptıran vatandaşlarımız ürün verirken sıra beklemeyecektir'' diye konuştu.
Herkesin yaz rehavetine kapıldığı dönemde ramazan ayı için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kahve, ''Seçimlere 21 ay olmasına rağmen gevşemeden çalışıyoruz'' dedi
Kahve, temmuz ayı başında yapılması planlanan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde dünyaca 10 ünlü ulusal gazeteciyi Edirne'de misafir edeceklerini de ifade etti.
Ayrıca, partisinin il binasında faaliyete geçen 250 kişilik toplantı salonunu vatandaşın da kullanabileceğini söyleyen Kahve, ''Edirne için birçok proje düşünüyoruz. Edirne'de yapımı düşünülen hastanenin ihalesi Kamu İhale Kurumu'nda kesin cevabı bekleniyor. Adalet sarayımızı bitirdik mümkünse Kırkpınar'dan sonra Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan açılışını yapacak'' diye konuştu.
Öte yandan gazeteciler tarafından yöneltilen ve bir süre önce Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ile ilgili basın toplantısında Kahve’ye hatırlatılan çöp konteyneri yolsuzluğu açıklamasını ilişkin Müjdat Kahve’nin açıklama yapmayarak konuyu geçiştirmesi akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.
Uzun bir süreden buyana açılmayan Saraçhane köprüsü konusuna ilişkinde gerekeni hükümet olarak yaptıklarını ve konunun takipçisi olduğunu belirten Kahve “gerekirse gece üzerinde yatarım ve köprünün açılması için gereğini de yaparım” şeklinde cevap vermesi takdir topladı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30