banner78
banner25

Kağıt uçaklar yarıştı!
''3. Uluslararası Red Bull Paper Wings'' (kağıt uçak) Türkiye elemelerinin dördüncü ayağı, Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
''En uzun uçuş mesafesi'', ''en uzun havada kalma süresi'' ve ''en iyi akrobasi'' kategorilerinde yapılan elemelere 257 yarışmacı katıldı.
Kağıttan yaptıkları uçaklarla mücadele eden yarışmacılardan Taşkın Oğuz 7,72 metreyle ''en uzun uçuş mesafesi'' kategorisinde, Hasan Sezgin 21,24 saniye ile ''en uzun havada kalma süresi''nde ve Giray Öksüzoğlu da 26 puanla ''en iyi akrobasi'' dalında birinci oldu.
Red Bull Alan Pazarlama Müdürü Çağdaş Yaltı, Antalya'da başlayan Türkiye elemelerini Balıkesir ve Çanakkale illerinin ardından Edirne'de gerçekleştirdiklerini söyledi.
Elemelerde 4 şehirde daha gerçekleştirilecek yarışmaların sonunda Türkiye temsilcilerini belirleyeceklerini ifade eden Yaltı, Dünya Red Bull Paper Wings Dünya Finali'nin ise Avusturya'nın Salzburg kentinde, 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılacağını dile getirdi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30