banner137
banner25

İstanbullu öğrenciler Edirneli öğrencilere hediye verdi!
İstanbul'da özel bir okulda okuyan öğrenciler aralarında topladıkları çeşitli hediyeleri Edirne'deki dar gelirli akranlarına yeni yıl armağanı olarak sundu.
İstanbul'dan Edirne'ye öğretmenleriyle gelen İstek Okulları öğrencileri, dar gelirli ailelerin çocuklarının eğitimini sürdürdüğü Cumhuriyet, Mimar Sinan, Fevzipaşa, Mustafa Necati, Meriç ilköğretim okullarını ziyaret ederek, akranlarıyla sohbet etti ve onlar için hazırladıkları paketleri armağan etti.
İstanbullu arkadaşlarından spor kıyafetleri, kırtasiye ve laboratuvar malzemesinden oluşan hediyeleri alan Edirneli öğrencilerin sevinçleri gözlerinden okundu.
Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, yaptığı açıklamada, İstek Okulları'nın Edirne'deki Mimar Sinan, Cumhuriyet, Meriç, Fevzipaşa ve Mustafa Necati ilköğretim okullarının eksiklerinin giderilmesine katkı sağladığını söyledi.
Sosyal sorumluluk anlamında güzel bir örnek sergilendiğini ifade eden Özcan, ''Her öğrencinin ismiyle hazırlanmış ve içinde botu, montu, eşofman takımı çorabı ve atkısının bulunduğu hediye poşetleri var. Bunun haricinde bazı okulların spor ve kırtasiye malzemesi ihtiyacı da vardı. Bunlar da karşılandı'' diye konuştu.
İstek Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan da Edirne'deki okulların sosyal desteğe ihtiyacı olduğunu öğrendiklerinde harekete geçerek konuyu öğrencilerine duyurduklarını belirtti.
Öğrencilerinin desteğiyle Edirne'deki öğrencilerin ve okulların tüm isteklerini karşıladıklarını dile getiren Özyazgan, ''Onları dağıtmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projemiz ilçe bazında devam edecek'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30