banner78
banner25

İş adamlarından esnaf odasına ziyaret!

 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) yöneticileri, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğini ziyaret etti.

ETSO'dan yapılan açıklamaya göre, ziyarette, ETSO Meclis Başkanı Emre Alp, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile Yönetim Kurulu üyeleri Recai Kocatürk, Hakan Sedefçi, Kutel Nalçakan, Ahmet Özalp, Selahattin Kaya ve Fikret Çetinkaya, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliğine ziyarette bulundu. 

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt, ziyarette yaptığı konuşmada, ekonomisi tarım ve turizme dayalı olan Edirne'nin, turizm ve ticaret hacmini geliştirebilmek için tüm kurumların el ele vererek ortak çalışması gerektiği inancında olduğunu kaydetti. 

Birlik Başkanı Kemal Cingöz de ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, şunları ifade etti:

"İş dünyasının içinden gelen temsilciler olarak hem ilimizin hem de ilimiz iş camiasının sorunlarının bilincindeyiz. Bu sebeple çözüme en yakın nasıl ulaşabileceğimizin farkında olup çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütmekteyiz. Dolayısıyla Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile mevcut olan iş birliğini geliştirerek çalışmak bizleri son derece memnun edecektir."  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30