banner137
banner25

İlçe kongresinde gergin anlar!

MHP Edirne Merkez İlçe Başkanlığı'na yeniden Emre Tokluoğlu seçildi.

MHP Edirne Merkez İlçe Kongresi, kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirildi.

Tek listenin yarıştığı kongrede, mevcut başkan Tokluoğlu ve yönetimi göreve seçildi.

İlçe Başkanlığına seçilen Tokluoğlu, kendisine destek veren partililere teşekkür ederek MHP'nin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Kongreye, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, delegeler ve partililer katıldı.

Bu arada kongrede MHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Tokluoğlu ile 27. Dönem MHP Edirne Milletvekili Adayı ve partinin eski il başkanlarından Hakan Özkan arasında sözlü tartışma yaşandı.

Tartışma salon dışına taşarken, emniyet güçleri ve partililer ikiliyi sakinleştirdi. Bazı partililer ise olayı görüntüleyen basın mensuplarına sözlü ve fiziki müdahalede bulundu.Gazetecilerin yaşann olayı görüntülemek istemesine sinrilenen ve engel olmaya çalışan bazı partililerin bu davranışı basın mensupları tarafından eleştirilirken,MHP İl Başkanı Zakir Tercan yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirerek gazetecilerdebn özür diledi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30