banner78
banner25

İba Uzunköprü Devlet Hastanesinin müjdesini verdi!
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, geçen hafta Ankara ziyareti sonrası ildeki yatırımlarla ilgili görüşmelerini değerlendirdi.
İba, pek çok müjdeyle Edirne’ye geldiğini belirterek Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir'i ziyaretinin ayrıntılarını paylaştı.
Uzunköprü için büyük önem taşıyan yeni devlet hastanesinin ihalesine 17 Mart 2020 bugün itibariyle başlandığının müjdesini veren AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Uzunköprülü vatandaşların sağlık alanında hak ettiği hizmetleri almaları konusunda, AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ın desteği ile Ankara’da yoğun çaba gösterdiklerini dile getirdi.
Hastane hakkında bilgi aktaran İba; “Uzunköprülü hemşehrilerimiz için önem arz eden servislerden oluşan tam teşekküllü yeni devlet hastanemizin ihale süreci bugün itibariyle başlamıştır. İleri teknoloji ürünü cihazlarla donatılan ve modern mimarisiyle hemşehrilerimize hizmet verecek Yeni Uzunköprü Devlet Hastanemiz 200 yataklı olacaktır. Geçtiğimiz yıllarda Edirnemiz için hayal ettiğimiz Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi, bugün sağlık turizmi hareketinde Türkiye'nin Balkanlar'daki öncüsü durumda olmuştur. Müjdesini verdiğimiz Yeni Uzunköprü Devlet Hastanemiz de hizmete başladıktan sonra sağlık alanında Uzunköprü’nün ihtiyaçlarına cevap verecektir. Vekilimiz Fatma Aksal’ın desteği ile Edirne’mizde kısa sürede güzel işlere imza atacağız” dedi.
İba, ayrıca Edirne’de hekim ihtiyacının giderilmesi ve sağlık hizmetleri ile ilgili genel değerlendirme yaptıklarını belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30