banner137
banner25

İba "öncelik teşkilat ve yeni bina"
Ak Parti İl Başkanı Belgin İba ilk basın toplantısını yaptı.İba parti il binasında düzenlediği basın toplantısında önceliklerinin teşkilatı toparlamak olduğunu ve yeni bir bina arayışı içinde olduklarını kaydetti.
İba yaptığı açıklanada "Bildiğiniz üzere 20 Kasım Perşembe günü itibariyle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve teveccühleri ile AK Parti İl Başkanlığı görevi tarafıma tebliğ edildi. tarafıma tebliğ edilen bu kutlu hizmet nöbetini devraldığım İlyas Akmeşe başkanım başta olmak üzere, daha önce hizmet etmiş ve görev yapmış tüm il başkanlarıma ve tüm yönetimlerine emekleri ve hizmetleri için, bu nöbetleri sırasında fedakarlık eden ailelerine özellikle teşekkür etmek isterim."dedi.
"AK Parti ailesi olarak bizim siyasi anlayışımızda eski diye bir kavram yoktur"diyen İ il başkanı İba "Tüm görev yapmış arkadaşlarımız bu kutlu davanın mensubudur. Bizim anlayışımızda sadece görev değişiklikleri olur. Bugün toplanmamıza neden olan da aslında görev değişikliğinden başka bir şey değildir. Bu vesileyle Edirne’mize hizmet etmek isteyen, yarınlarımızın bugünlerimizden daha iyi olması için dertlenen herkesi hiçbir bahane ile ayrıştırmaksızın kucaklayan bir anlayış ile görevimi ifa edeceğimi söylemek isterim. Bugün çok heyecanlıyım bir o kadar da mutluyum. Bunun sebebi her fırsatta hizmet etmekten, faydalı olmak istemekten hiç vazgeçmediğim ve asla vazgeçmeyeceğim Edirne’mize il başkanı olarak, hükümet partinin il temsilcisi olarak hizmet edecek olmamdır.
Kısa vadede gündemimiz yönetim ekibimizin hassasiyetle hızlı bir şekilde oluşturulması ve genel merkezimin planladığı kongre süreçleridir. Bu süreçte sayıları sınırlandırılmış listeler ile kısıtlı kalmayarak, tüm dava arkadaşlarımız, gönül dostlarımız, Edirne sevdalılarımızla birlikte Edirne’mize hizmet edeceğiz.
Asırlar boyunca pek çok medeniyete ev sahipliği yapan sultanlar şehri Edirne’mizi layık olduğu, hak ettiği yere ulaştırabilmek adına tüm gücümüzle, coşkumuzla, çabamızla çalışacağız ve inanıyorum başaracağız.
Önce hızlı bir şekilde teşkilatı ve yönetimimizi oluşturacağız ve göreve başlayacağız. En verimli, en faydalı olacağımız şekilde çalışacağız.
Parti binasının yeriyle ilgili bir değişiklik düşünüyorum. Onunla ilgili çalışmalara başladık. Birkaç yerle görüştük henüz netleşmedi. Netleşince bilgi vereceğiz.şekinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30