banner137
banner25

İba maske üretimi yapan merkezleri gezdi!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne Halk Eğitimi Merkezleri’nde maske üreten gönüllü usta öğreticileri ziyaret etti
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Edirne Valiliği koordinasyonunda Edirne Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM), Umurbey Sosyal Hizmet Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi Ayşekadın Kurs Binası’nda maske üreten usta öğreticileri ziyaret ederek maske üretimi yapılan alanda incelemelerde bulundu. Başkan İba’ya, Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlhan Dinç eşlik etti.
İba, günlük üretilen maskeler hakkında usta öğreticilerden bilgi aldı. 
“Edirne Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan atölyelerde öğretmenler ve kursiyerlerden oluşan 47 kişilik ekip ile günde 14 bin maske üretimi yapılıyor. Üretilen maskeler Edirne Valiliği’ne teslim edilerek, Valilik koordinasyonunda kamu kurumlarına ve vatandaşlara dağıtılıyor.
Başkan İba, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı maske üretimine katkı veren usta öğreticilere teşekkürlerini iletti.
“Edirnemiz için seferber olan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyoruz”
Ülke olarak zor günlerden geçildiğini, birlik ve beraberlikle bu salgının üstesinden gelineceğini ifade eden Başkan İba, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Edirne Valiliğimizin koordinasyonunda Edirne Halk Eğitimi Merkezlerinde maske üreten gönüllü usta öğreticilerimizi ziyaret ettik. Kovid-19 ile mücadelede Edirne’miz için seferber olan tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin temelleri kurulurken cephede askerimize kurşun taşıyan kadınlarımız, bugün Cumhuriyetimizin 100. yılında aynı ruhla maske üretimi yaparak salgının ülkemizden gitmesi için seferber olmuşlardır. O günkü ruh bugünde dipdiri ayaktadır.” şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30