banner78
banner25

İba " İşçi kardeşlerimizle sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz"!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan İba, mesajında Emek ve alın teriyle Türkiye’nin büyümesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan işçi ve emekçilerin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik etti.

Alın terinin ve emeğin günü olan 1 Mayıs’ın özverili çalışmalarıyla üretim sürecinin en önemli aktörü olan işçilerin günü olarak kutlanmakta olduğunu ifade eden Başkan İba, bu sene koronavirüs salgını dolayısıyla işçi bayramının buruk bir sevinç içerisinde kutlandığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde istihdamı artırmak için pek çok programı hayata geçirdiklerini ifade eden İba, emekçilerin ücretten sosyal haklara kadar her alanda önemli kazanımlar elde etmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında çalışanları, emekçileri korumak için kısa çalışma ödeneği, işten çıkarma yasağı, işsizlik ödeneği gibi desteklerde bulunduklarını aktaran Başkan İba, “Çalışanların emeklerinin tam karşılığını almalarına, çalışma şartlarının iyileştirilmesine her zaman büyük önem verdik. Emek veren işçi kardeşlerimizin her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İşçi kardeşlerimizle sonuna kadar kol kola, omuz omuza yürüyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; dayanışmanın, iyiliğin, birliğin ve güzelliğin birleştiği 1 Mayıs’ta tüm işçi kardeşlerimizi kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30