banner78
banner25

İba Erdoğan ile bir araya geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti İl Kongresi için Tekirdağ’a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Milletvekili Fatma Aksal ve partililer karşıladı.
AK Parti Tekirdağ 7. Olağan İl Kongresi için Tekirdağ’a giden Başkan Belgin İba ve Milletvekili Fatma Aksal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile hasbial etti.İl Başkanı İba'nın yaklaşan Edirne kongresi öncesinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Edirne'ye davet ettiği ve Edirne hakkında istişare ettiği öğrenildi.
Başkan İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Edirne’de ki çalışmalar hakkında bilgi aktardığını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımıza teşkilat çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Tüm hemşehrilerimize iletmek üzere selamını aldık. ” Dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30