banner78
banner25

İba "Edirne bundan böyle bizden hizmet beklesin'"

Ak parti’nin 7.Olağan Kongresi sonrasında bugüne kadar en çok katılımlı delege oyu ile yeniden il başkanı seçilen Belgin İba mazbatasını partili arkadaşlarıyla beraber Seçim kurulundan aldı.

20 Ocak Çarşamba günü Mimar Sinan Spor Salonunda gerçekleşen ve 5 ilde aynı anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile katıldığı kongre sonrasında delegenin oyları ile 1.5 yıllık görev süresi ardından yeniden İl başkanı seçilen Belgin İba mazbatasını Seçim Müdürü Sevim Cellek’in elinden aldı.

Mazbata törenine Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan başta olmak üzere Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan,Lalapaşa Belediye Başkanı İsmail Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Cambaz ile İl Genel Meclis üyeleri ve bazı Belediye Meclis üyeleri de katıldı.

Mazbata töreni sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Başkanı İba kadrolarının güçlendiğini ve birlik ve beraberlik içerisinde kaldıkları yerden çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

İba açıklamasında “20 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirdiğimiz 7.olağan İl Kongremizin neticesinde bugün teşkilat mensubu arkadaşlarımızla mazbatamızı teslim aldık.Kongremizde çok yüksek bir katılım oyuyla gerçekleşti.O yüzden tüm delegelerimize,üyelerimize çok teşekkür ediyorum.O gün bizim yanımızda oldular,bizi yalnız bırakmadılar.Bugüne kadarki en yükse oy oranı ile yapılan bir kongre oldu.Tüm teşkilatlarımızla bir buçuk yıldır uyum içerisinde çalışmalarımıza başlamıştık.Çok hızlı bir şekilde çalışıyorduk.Şimdi yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte,sayımız daha da arttı,kadromuz güçlendi.İnşallah aynı birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz”dedi.

Edirne il başkanı olarak omuzlarındaki yükün ağır olduğunu ve Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibinde yer almanın gururunu yaşadıklarını belirten İba “Bu kadrolar sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın ekibinde onunla birlikte olmaktan,onunla birlikte çalışmaktan ve bunun vermiş olduğu sorumluluğun çok farkında olan kadrolar.Omuzlarımızdaki yük çok ağır.Onun için elimizde geldiğince tüm arkadaşlarımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar gerçekleşen kongreler arsında en yüksek katılım ve oy oranı ile il başkanı olduğunun altını çizen İl başkanı İba “Pandemiye rağmen 469 delege geldi.460 geçerli oy ile katılım gerçekleşti.Bu bize verilen desteği gösterdi.O yüzden tüm delegelerimize teşekkür ediyorum.Bu birlik beraberliğimizin,uyum içerisinde çalışmamızın bir sonucudur.İnşallah böylede devam edecek”dedi.

Bir gazetecinin “Edine bundan sonra sizden neler bekleyecek?”sorusuna karşın seçilen kadroların Edirne’ye hizmet için seçildiği vurgusunu yapan İba “Edirne bundan böyle bizlerden hizmet beklesin.Biz tüm vatandaşlarımızla parti binamızda inanın her gün sabah 10’dan akşam 7’ye kadar mesai harcayarak çalışıyoruz.Gerek il başkan yardımcılarımız nöbet usulü çalışıyor.Ben zaten sürekli ordayım.Diğer mesailerime,işlerime ara verdim.Bundan sonra daha fazla birlikte olacağız.Edirne hizmet almaya devam edecek”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30