banner137
banner25

İba "devletimiz virüs salgınına karşı ciddi mücadele veriyor!"
Ak Parti Edirne İl başkanı Belgin İba tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de etkisini gösteren Korona virüsü hakkında açıklama yaptı.
Dünya’da hızla yayılan yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınıyla ilgili olarak devletimizin erken davrandığını ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın almış olduğu tedbirler neticesinde toplumu bilgilendirme noktasında hızlı ve doğru adımların atıldığını ifade eden AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Edirne'de koronavirüse karışı çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğünü belirtti.
İl Başkanı İba, koronavirüse karşı verilen mücadelede devletin gece gündüz eylem halinde olduğunu hatırlatarak bu tedbirlere en sıkı şekilde uyularak sağduyuyla destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.
Hükümetin bu konuda özellikle Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve ekibinin başarılı bir çalışma yürüttüğünü kaydeden İba, "Devletimiz virüs salgınına karşı ciddi mücadele veriyor. Vatandaşlar olarak bizlerde sağduyulu olup bakanlıklarımızın talimatlarına harfiyen uymalıyız. Dünyanın büyük kısmında salgın tablosunu görmekteyiz. Bizler birçok ülkeye göre sağlık altyapımız ve sağlık hizmetlerimize ulaşma açısında şanslıyız. Devlet-millet el birliği ve sıkı tedbirlerle bu sorunu aşacağız.” dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30