banner78
banner25

İba "“Çocuklarımıza güvenli gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz”

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ülke olarak TBMM'nin açılışının 100’üncü yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın sevinci içinde olduğunu belirtti. 
Milli iradenin hayat bulduğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan edilmiş ve dünyada çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıdığını dile getiren İba, bu olayın Türk Milletinin ve Atatürk’ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük ifadesi olduğunu söyledi.
“100’üncü yılı kutlamanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz”
Başkan İba, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100’üncü yılını kutlamanın mutluluğunu, hep birlikte yaşıyoruz. Yeni bir dönemin başlangıcı olan ve devletimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan 1920 tarihi, milli egemenliğimiz açısından önemli bir tarihtir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı; “Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” parolasıyla ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde yürütülen istiklal mücadelesinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.” dedi.
“Çocuklarımıza güvenli gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz”
TBMM’nin, aynı zamanda bağımsızlığın da sembolü olduğunu vurgulayan İba, “İşte bu anlayışla bizler de milli iradeye musallat olan güçleri bertaraf etmenin, çocuklarımıza daha huzurlu ve güvenli bir gelecek bırakmanın mücadelesini veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anarken bu güne anlam katan geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın ve bütün hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30