banner137
banner25

İba büyük kongre divan üyesi!

Ak Parti'nin Ankara'da gerçekleştirşken 7. Olağan Büyük Kongresinde Edirne Ak Parti İl Başkanı Belgin İba divan üyeliğine seçildi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday olduğu kongrede Belgin İba'nın komgre üyesi olması Edirne'de büyük yankı uyandırdı.Genel merkez ve kabine üyeleri ile ilişkilerinin iyi olmasının Edirne için bir kazanım olduğunu belirten vatandaşlar "İba bir bayan olması asabiyle Edirne'ye katkısı her daim olan ve olacak bir kişi.Gerek İba gerekse Edirnelilerin bunu iyi değerlendirmesi lazım"yorumunda bulundular.

İba, Ankara Spor Salonu'nda yapılan kongrede AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz Başkanlığında oluşturulan kongre divanında yer aldı.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,  Divan Başkan Yardımcısı AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin, Genel Merkez Kadın Kolları Başkan ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Serap Ünsal, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olgaç’la birlikte divanda görev aldı.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde, AK Parti Tüzüğü'nün ilgili maddeleri uyarınca, kongreyi yönetmek ve divan başkanlığını yürütmek üzere divan başkanı ve üyelikleri için seçim yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Edirnelilere seslendi

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, salona gelişinde divanı ve delegeleri selamladı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına başlamadan önce partilileri selamladığı sırada Edirne teşkilatına “Fetihler senden başlar, Fatihler senden çıkar” diye seslenmesi dikkat çekti.

Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Erkan Kandemir'in önerisi ile divana seçilen İba ise yayımladığı sosyal medya mesajında teşekkür etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30