banner78
banner25

İba belde ziyaretlerini tamamladı!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İpsala ve Meriç ilçesindeki beldeleri ziyaret etti.

Beraberindeki partililerle birlikte İpsala'nın Yenikarpuzlu, Esetçe, Keşan'ın Yenimuhacir, Beğendik, Meriç'in Küplü ve Subaşı ile Uzunköprü'nün Kırcasalih belde belediye başkanları ile belde teşkilat başkanlarını ziyaret eden İba, esnaflarla da bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Koronavirüs salgını sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten İba, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile gönül seferberliği kapsamında çalışmalarımıza başladık. AK Parti teşkilatları olarak her zaman sahada ve vatandaşlarımızın yanındayız. Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alması ve partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden çalışmaya yoğun bir şekilde devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30